SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, January 19, 2011

stress sekejap




jadi cikgu ni memang kena kuat fizikal dan mental, kena sihat tubuh badannya
kalau tidak, jadilah macam cik zira semalam, kalah sekejap sebab terlalu stress kerja sangat banyak
nasib baik ada buah hati tempat mengadu nasib, huhu



semalam, 18 januari 2011



balik sekolah sampai terus buat kerja siapkan mana yang sempat, tukar jadual sebab ada perubahan
lepas dah siap kerja yang itu, terus mandi siap nak ke hospital jaga atok
dekat hospital bawa laptop sebab nak siapkan kerja lagi, buat sampai pukul 12 lebih baru dapat tido
dekat hospital pun tak tido lena, asek terjaga je tengokkan atok






pagi dah balik rumah, nak sambung kerja mana yang ada ni lagi, kerja banyak ni, mana yang boleh siapkan, kena siapkan dulu, mudah-mudahan dapat siapkan dengan baik






hari ni pukul 12 dah ada meeting, kena datang awal sikitlah dan harap-harap hari ni tak jadi macam semalam
semalam memang sangat stress tiba-tiba dan kepala sangat berat, rasa terbeban
tapi bila dah ok, buat kerja dan siapkan kerja pelan-pelan






hari ni kalau atok masih kena tahan dekat wad, malam nanti cik zira akan jaga dan kalau ada kerja, siapkan mana yang sempat
tak nak stress dah, nak cuba tenang dan kawal diri, insya Allah, hazirah mesti boleh,, =)






ok ye, nak siapkan kerja sekolah pula ni
jumpa di entry petang pulak k







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 19 januari 2011 8.07 a.m.

4 comments:

Pembawa_Wacana said...

semoga dipermudahkan segala urusan..:)

Zuliana Harun said...

InsyaAllah kak zira kuat... :))

hazirah abdul rahman said...

pembawa wacana :


terima kasih,, AMIN,, =)

hazirah abdul rahman said...

nana :



thanx nana dEar,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails