Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

CIK ZIRA DI SINI JUGAK!!


keek : ierazira27
instagram : hazirah27
youtube : ierazirared
whatsapp/viber/tango : 012-7962386

Wednesday, February 16, 2011

Arabian Costume untuk disewa





perhatian kepada sesiapa yang berdekatan stulang baru, kg melayu mahupun kepada sesiapa yang berada di JB:






jikalau anda ada majlis yang bertemakan Arabian tetapi tidak ada baju untuk dipakai, anda bolehlah menyewa baju Arab cik zira yang berwarna MERAH ini.







sewanya murah sahaja. RM 50.






bolehlah datang sendiri berjumpa cik zira dan lihat bajunya. nanti cik zira akan ajarkan macam mana cara nak pakai dan cara nak gayakan selendang ala-ala arab pun cik zira ajarkan sekali. jangan risau.






cik zira pakai baju MERAH Arab tu lah cik zira jadi Queen of the Night masa Tesl Night yang lepas di maktab. mana tahu kalau korang sewa, korang pun dapat best costume ke kan,, =)











nak beli dah mahal pulak tu tak tahu bila lagi nak guna kan. sewa je pun senang. tak payah susah-susah nak cari.






yang duduk di JB, bolehlah sewa kalau mahu ye. sms je cik zira, 012-7962386.






itu sahaja iklan Sewa Baju Arab. terima kasih.





TERKINI : 
SILA KLIK SINI UNTUK SEWA BAJU ARAB!!








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 16 februari 2011 9.09 a.m.

3 comments:

dark r0se said...

boleh lah ros sewa kat akk pasni ek?;)

hazirah abdul rahman said...

boleh2,, =)

mya_edora said...

sy cop sewa dlu.. hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails