SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, February 1, 2011

makan-makan 31 januari di pizza hut





salam petang semua yang disayangi






oleh kerana pagi tadi terlewat update blog dan entry itu pun ringkas sekali, apa kata sebagai balasannya, entry petang ini cik zira sajikan dengan gamba-gamba makanan yang tentunya lazat sekali kepada mereka yang masih belum makan dan sedang lapar,, hehe






semalam, 31 januari 2011, hari terakhir dalam bulan januari di tahun 2011, cik zira pergi angsana. yelah, ingat nak pergi dunia raja sehari 2 tuh upenye dah habis semalamnya. aduhai, kiciwa betul. takpe, nanti kalau ada masa nak pergi yang 18-28 februari pesona pengantin tu pulak dekat angsana jugak.





jadinya, nak tutup rasa kecewa itu, pergilah makan isi perut. tak tahu nak makan apa, masuk sahaja pizza hut. oleh kerana lapa, makan pun banyak jugaklah.






jadi, apa yang dimakan di pizza hut semalam?






makan ini, salad yang memang wajib makan kalau makan di pizza hut






air manggo tango dan sunny fiz.






mushroom soup dan garlic bread






masala meat ball ( murah jek tau, rm4.90 jek add on. dahlah sedap)






dan pizza super supreme regular






tengok pizza baru tuh, halamak ai, macam pelik jek. siap ada cornflakes segala. tengok ramai jek makan. tapi dah belajar dari kesilapan lalu. selalu kalau keluar baru sedap lagi perisa yang lama. jadi, tak cuba pun set baru tuh. amek jek super supreme untuk makan semalam.






jumlah makan sume tuh RM42.00.






lepas makan, jalan-jalan pusing angsana. sempat masuk kedai jual barang-barang pengantin kat kedai atas tuh. yelah, tak dapat gi pameran pengantin, masuk jelah kedai aksesori barang kahwin tuh. best, macam-macam ada lah. dulang-dulang nak letak hantaran pun harga boleh tahan. nanti agak-agak susah, terus zass ke kedai itu,, hehe






malam plak, makan bakso sahaja tapi gamba tak amek. bakso di terminal larkin gerai yang selalu ramai orang, dekat ngan autopay tuh. sedap bakso dia, harga RM3.50. makan panas-panas, memang sedap. sejak dah suka makan bakso ni kan, bihun sup mesti dah dimadukan, asek nak makan bakso jek,, ;)







itu jelah cerita pasal makan semalam. yelah, dengan keadaan cuaca yang tak berhenti hujan ni, kira alasan jugaklah untuk makan banyak sebab perut asek lapa jek,, ngee






harap sangat hujan ni cepat berlalu. kesian dekat mangsa banjir. mari sama-sama doa ye. AMIN








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 1 februari 2011 1.38 p.m.

2 comments:

Zuliana Harun said...

hai teacher merah.. :))

nana baru je makan pizza semalam.. sangat kenyang.. makan dua slice sahaja... hehehe...

hazirah abdul rahman said...

hai nana dEar,,



oh, iye ke? samalah kt makan pizza semalam. tapi kt makan 3 slices. campur makan yang lain lagi,,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails