SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, February 26, 2011

selesai kertas ujian




alhamdulillah






berjaya siapkan 467 set kertas ujian Mac seorang diri.






bayangkang berapa jam cik zira peruntukkan masa seorang untuk siapkan semua.






siap dah semua. lega sangat. angkat semua pun sorang-sorang. tak susahkan orang lain.






tunggu ujian 8-10 Mac ni je. lepas dorang dah jawab, dah boleh mula tanda kertas dan bagi markah.






harap-harap sangat cuti bulan 3 ni dapat cuti. kena doa banyak-banyak. AMIN







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 26 februari 2011 2.14 p.m.

5 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

buat sorg2 je?wowwww byk tu.. =)

azalyea said...

zira..sama jer n3 kita..hehe..
bezanya akak buat 500 set sorang2 n buat kat sekolah jer..dr kul 12.30 smpai 3.30 ptg smlm..
dah siap rasa puas hati jer..hehe
mcm tu laa rutin kita glgn pendidik nie bile musim exam,kan??

azalyea said...

erm..baru akak perasan..dulu zira ada link blog akak yg lama..tapi yg tu dah x boleh bukak..kalau ada masa link laa blog baru akak plak yer??boleh keep in touch..berkongsi2 pendapat dlm kalangan rakan2 guru di smping merapatkan ukhuwah sesama Islam..;-)
http://mybelovedazalyea.blogspot.com

hazirah abdul rahman said...

nemo oh nemo :



haah, buat sesorang je. penat tapi puas hati bila dah siap,, =)

hazirah abdul rahman said...

azalyea :


haah kak. itu yang terasa hati bila orang kata jadi cikgu senang. geram je dengar.



ok, kak. kita tuka link akak ea,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails