SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, March 3, 2011

dah dapat 2 dah ni





Bulan MAC ni kan bulan cik zira. birthday cik zira kan 27 Mac nanti. tapi, dah dapat dah hadiah bonus link & parkson yang cik zira cerita dalam ENTRY INI.






pagi tadi buka email, dapat hadiah lagi daripada Dominos' Pizza. untuk belian online sebab cik zira kan rajin tempah online. mudah.






cik zira dapat offer lah, beli 1 large pizza akan dapat free regular pizza satu






macam best je dan memang best. tapi, mengenangkan takde sape dah kat rumah ni nak makan pizza sebanyak itu, macam rugi je kang beli tak habis. tengok nanti macam mana. kot lah boleh redeem masa orang ramai ke, tapi mesti dalam bulan ni jugaklah.






lepas ni agak-agak dapat apa lagi ye bersempena birthday cik zira ni. nak lagi nak lagi!! 
^_________*






27 Mac tahun ni hari ahad lah. kalau hari sekolah budak-budak kot-kotlah ingat mesti bagi hadiah, eceh! saje mengada. 






kalau tahun lepas, 27 Mac 2010, cik zira sambut dekat Cameron Highland, jalan-jalan kat sana dengan buah hati. tahun ni, tak pergi mana-manalah jawabnya. duk rumah je, aja tusyen,, hehe






oh, hari ni birthday BIK ANI, 3 Mac 2011. semoga bik ani yang cik zira sayangi yang dah cik zira anggap sebagai orang tua cik zira sendiri dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu. semoga sihat tubuh badan setiap masa. AMIN. sayang bik ani,, =)







~sekian~








k,adios!!!,,, by: ierarahman khamis 3 mac 2011 8.43 a.m.

2 comments:

atty's said...

Bertuah zira,lom besday dah dapat byk hadiah..murah rezeki zira ni

hazirah abdul rahman said...

insya Allah kak, semoga masinlah mulut akak tuh, murah rezeki kita, AMIN,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails