SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, March 28, 2011

semalam, 27 Mac 2011





apa cerita semalam, 27 Mac bersempena hari lahir cik zira ye?





tak celebrate pun, duk umah jelah, buah hati jauh, tapi dah dapat hadiah awal-awal dari buah hati,, =)






tusyen pagi seperti biasa cuma habis awal sebab BFF takde.






budak-budak tusyen nyanyikan lagu birthday sebab ada budak lahir 27 Mac jugak.






beli dominos sebab redeem voucher birthday, beli 1 large free regular. beli perisa BBQ chicken dengan beef pepperoni. bagi dekat budak tusyen, yang lain orang rumah makan.


 beef pepperoni for regular size

BBQ chicken for large




tak pergi mana-mana, duduk rumah sahaja. ingat nak pergi dating dengan BFF tapi dia sibuk. BFF bagi hadiah kat cik zira, kain pasang yang cantik sangat. nak kena buat, nanti dah jadi baju mesti cantik. THANX DEAR!


 hadiah BFF letak dalam paper bag cantik nie

cantik kan kan? suka sangat!




ramai jugak wish birthday, sms, kol, dan yang wish dekat blog ni. TERIMA KASIH YE SEMUA. terima kasih banyak-banyak. sayang korang!






dah, umur dah 25 tahun, kena jadi orang yang umur 25 tahun. hari-hari kena usaha untuk jadi yang terbaik dan lakukan yang terbaik dari semua segi. Insya Allah.







~sekian~










k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 27 mac 2011 6.16 p.m.

4 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

happy besdy babe! moga sentiasa murah rezeki =)

icee-yah said...

cantik.msti zira tak sbr nak tempah and pakai kan..wink2

hazirah abdul rahman said...

Nem0 o0h Nem0 :


thanx dEar,, AMIN,, =)

hazirah abdul rahman said...

icee-yah :



haah aisyah, tak sabar nak tempah, tapi belum ada masa lagi,, huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails