SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, March 22, 2011

semalam, isnin 21 mac 2011






salam sayang semuanya,






pagi selasa ni cik zira nak cerita kisah cik zira semalam, 21 mac






bangun subuh, lepas subuh bawa bik ani gi pasar kampung melayu beli barang. lepas balik, sarapan makan bihun soto dan kuih tako. lepas sarapan, kul 8 lebih pergi pejabat pos kg melayu dan maybank dekat esso setelkan hal sikit dan isi minyak kereta.






balik bersiap nak pergi sekolah. pukul 10.15 macam tu gerak gi sekolah. sampai sekolah siapkan beberapa perkara yang kena selesaikan. lega sikit sebab dapat siapkan kerja sikit. attendance kelas pun dapat amek. lepas amek attendace kelas, terus gerak pergi SMK Kota Puteri sebab jaga budak olahraga.






tapi, sebelum tuh pukul 12.25 macam tuh makan dalam kereta, makan bekal yang cik zira bawa. bik ani masakkan nasi + ayam goreng kunyit + cendawan goreng + sayur masak lemak goreng. sedap. makan sampai habis.






sampai SMK tu, azan zohor. rehat jap lepas tu solat. lepas tuh dalam pukul 4 makan nasi lagi. lauk ayam kari + sayur goreng + telur dadar + sambal belacan. makan kali ketiga.






semalam balik sekolah awal. singgah giant pergi coolblog. beli perisa cendol dengan ABC. ABC cik zira tak minat sangat, suka lagi yang cendol. 2-2 cik zira minum sebab haus sangat,, =)


 perisa ABC
2-2 cik zira punya!




malam, makan bakso pulak. fuyoo!!  cik zira makan berat 4 kali tau semalam. azam kengkononnya nak start diet sebab berat dah bertambah-tambah, tapi, susahlah sebab azam tak tekad,, huhu






malamnya cik zira siapkan segala dokumen untuk temuduga khamis ni. pastikan semuanya lengkap dan susun elok-elok dalam fail. TAKUT tau nak temuduga ni. cikgu-cikgu sekolah semua cakap selamat berjaya. seram betul.






harap-harap temuduga lagi 2 hari ni berjalan lancar. harap cik zira lepas,, AMIN






itu sahaja kisah semalam. hari ini dan esok pergi sekolah jumpa budak-budak dan buat kerja macam biasa. khamis pagi temuduga, lepas temuduga pergi sekolah macam biasa. Jumaat ke SMK Kota Puteri untuk final olahraga seharian di sana.






sedikit jadual perjalanan cik zira untuk minggu ini. AHAD, 27 MAC, birthday cik zira yang ke 25 tahun,, =)






p/s semalam, 21 Mac birthday Nur Irdina Adam. dah bagi hadiah dah masa gi Penang tu. happy birthday dEar,, =)








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 21 mac 2011 7.00 p.m.

2 comments:

nasazfrog... said...

wahhh banyaknye makan,,, hehhee selera tgh sedap erk... tapi tetap mainten..

hazirah abdul rahman said...

haahla, keje asek nak makan je,,risau jugak, tapi makan tu kan sedap,, hee


tak maintain dah, dah naik dah berat ni,, huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails