SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, April 13, 2011

misi mencari air KFC yang hampa




malam semalam selepas isyak, keluarlah rumah nak pergi cari dekat KFC drive thru larkin. sampai pun hampa sebab takde jugak air baru KFC tu. sementara tu, tunggu nita, dia nak sewa baju arab cik zira. tunggu sampai dia datang. dah bagi baju, terus gerak ke giant nak menghibur hati yang hampa tak dapat air KFC tu,, huhu







sewa baju arab murah sahaja, RM30. dapat duit tuh, maka mahu bershopping kecil-kecilan sahaja di dalam giant. niat asal nak membeli stapler sahaja memandangkan stapler sudah hancur dikerjakan dalam kelas. tapi daripada satu niat asal, menjadi lapan niat tidak asal. cukup-cukup duit sewa baju yang dapat tuh cik zira shopping kecil-kecilan dekat giant tu. total semua untuk 8 barang ialah RM 29.40,, =)






dahlah masuk giant, amek barang, bayar dan keluar dalam masa 15 minit sahaja lebih kurang. sempat pergi kedai tudung lagi tau tengok-tengok. cik zira memang kalau takde apa nak beli, beli barang penting memang akan sekejap sahaja. lepas tuh, terus balik rumah.






sampai rumah, masak air. kan hari tu teringin magi cup. jadi kat giant belilah perisa mamee kari. malam semalam tuh pukul 10 malam, makanlah mamee kari dengan air yogurt  sunglo perisa oren lassi dan pringles smoky bbq. makan sambil tengok tv. kerja sekolah takde, dah siapkan semua kat sekolah. maka bolehlah menonton tv, layan cerita drama tv2, tajuk terlebih sudah. fauziah ghous dengan zamarul hisham berlakon jadi orang gila,, syok jugaklah sebab dah lama tak tengok tv kan.







bilalah agaknya nak pergi jusco beli air kat KFC tu ye? tengoklah kalau ada rezeki, dapatlah cik zira minum, huhu







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 13 april 2011 9.02 a.m.

6 comments:

cik zia said...

kak zira :ais blanded ae?kat KFC damansara aliff ada lah.

hazirah abdul rahman said...

damansara alif yang dekat nak ke angsana tu ea? ala, jauhlah nak ke sinun,, huhu

cik zia said...

xjauh ler....

hazirah abdul rahman said...

okeh, t ada masa kt cuba cari kat sana plak,, =)

ynadona said...

bagus2..ari2 la cik zira apdet bekal ek..kita suke bace...hehehe

hazirah abdul rahman said...

okeh, setiap hari memang akan ada gamba bekal dan makanan,, hehe,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails