SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, April 19, 2011

yea yea, skirt comel dah sampai!





ingat tak entry cik zira buat pasal teringin nak pakai skirt comel tuh?
kalau tak ingat takpe, KLIK SINI.






akhirnya, setelah lama menunggu, dapatlah juga 2 helai skirt comel yang cik zira pre order. sampai semalam masa cik zira balik dari sekolah






punyalah suka, cepat-cepat buka bungkusan dan tengok macam manalah gaya skirt itu. siap cuba pakai lagi tau. nasib baik muat. tapi nanti kalau nak pakai, kena iron dulu sebab kedut-kedut






2 helai cik zira shopping, 1 warna hitam dan 1 warna maroon ungu.







eeee,, tak sabar nak pakai ni, tapi tak tahulah bila dapat pakai,, simpan dulu elok-elok





agak-agak pakai boleh comel macam gini tak? ^________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 19 april 2011 9.18 a.m.

7 comments:

~azillakhalison~ said...

cntik2...hehe..cik zira sek mane ea mngajar?

emaduel said...

skang i pun tengah gila nak collect skirt.selesa je pakai :)

ni salah satu gaya yg i pakai skirt.hehe
http://emaduel.com/?p=2161

shahz said...

zira beli katne skirt ni? cantik la

hazirah abdul rahman said...

~azillakhalison~ :


haah, skirt tu cantik,,



SK Taman Cendana, dEar,, =)

hazirah abdul rahman said...

emaduel :



wah, bestnya tengah kumpul skirt. kt baru nak cuba pakai, tak tahu ok ke tak,, =)

hazirah abdul rahman said...

shahz :


google fashiondeliver21 ye shahz,, =)

shahz said...

ok thnks ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails