SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, May 1, 2011

dah dapat yang itu dan juga yang ini,, =)




ingat ENTRY INI?






kan cik zira cerita pasal minuman baru di KFC tu, dan kemudian chicken chop kfc pun dah keluar balik. maka, pun teringinlah walaupun dah tahu rupa paras kfc chicken chop tu macam mana sebab setiap kali keluar, setiap kali nak cuba, padahal kecik yang amat jek ayamnya,, huhu






dan ingat tak, dalam ENTRY INI, cik zira ada senaraikan makanan yang cik zira nak makan?






tak ingat? meh cik zira copy paste balik,, hehe



  • air sedap kat KFC - tak dapat makan-makan lagi tau ni,, =( - DONE!
  • steamboat
  • mee sizzling
  • yang ni tambahan, tetiba rasa nak makan jugak. gatal! - pasta pizza hut dan chicken chop KFC - DONE!





ha, dua dah dapat telan dah, tinggal bape ye?
steamboat, sizzling mee, pasta pizza hut, bila agaknya yang lain tu ye?







oleh kerana semalam ke jusco, jadi sambil menyelam minum air, mestilah wajib ke kfc sebab dah lama teringin. tapaulah kfc chicken chop combo dengan krushers mocha dan blueberry.







ha, amek, sekali dua cik zira beli tau!
yelah, dah susah nak beli kan, mestilah beli 2 dulu, perisa lain cuba lain kali ye.



mocha dan blueberry




harga untuk krushers tuh, kalau ala carte' RM 4.95, tapi kalau ada belian combo, RM 4.50, kalau nak upgrade, dalam RM2.50 je tak silap.







punyalah happy sebab dah dapat apa yang diidamkan setelah sekian lama, 2 minggu dah tak silap. keluar kfc je terus tersenyum dan tak sabar, tak sabar nak rasa krushers tuh!



adohai, muka si selebet yang happy ni,,



dalam kereta apa lagi, terus rasa 2-2 sekali.






happy






macam mana ye rasanya?






ok, boleh, sedaplah jugak. tapi kalau yogurt ni, cik zira rasa sedap lagi mango tango dengan strawberry dekat pizza hut tuh, yelah, harga pun bezalah, pizza hut punya RM 7 lebih dan memang sedap






tak kira, yang penting dah merasa, dah tak mengidam lagi,, ;)







dan chicken chop?
sape yang tahu, tahulah kan, rasa macam bazir jek RM 10 untuk satu combo chicken chop + jagung manis + kuah cendawan + wedges. baik makan chicken chop dekat restoran atau kat food court yang jauh lebih murah dan jauh lebih sedap,,



maaf, gamba amek guna kamera enpon je, kurang jelas





kalau gi kfc tu, baik makan snake plate atau dinner plate dia jek,, ;)







okeh, habis cerita KFC, agak-agak hari ni kan ada tak peluang nak makan senarai lain yang dekat atas tu?






haha, kalau ada nanti cik zira ceritakan tau,, =)








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 1 mei 2011 8.22 a.m.

2 comments:

syen said...

ni buat aku nak rasa gak ni..kfc chicken cop

hazirah abdul rahman said...

rasala,tp x berbaloi sgtla sebenarnya,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails