SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, May 26, 2011

semalam, 25 Mei 2011






Assalamualaikum 
salam sayang buat semua





terlambat plak entry pagi ni keluar, selalu kul 9 dah publish dah,, malam tadi tak dapat tido lah, serabut sikit, tu yang lepas subuh tertido balik takut kang tak cukup tido nanti kat sekolah plak ngantuk,, 






semalam kan, cik zira keluar rumah awal lagi sebab pergi ke Public Bank Johor Jaya dulu sebelum ke sekolah. punyalah berpusing cari mana bank nya, nasib baik jumpa. setelkan pape yang patut dan kemudian terus ke sekolah. sampai sekolah tetap sebelum kul 12 macam mana lambat pun ke sekolah,, hehe




macam biasa sekolah, sampai sekolah akan setelkan pape yang patut seperti mengambil buku kedatangan untuk diisi. tapi biasalah kalau peperiksaan ni budak memang datang semuanya. tak payah risau. kan bagus kalau hari-hari periksa,, ;)







kena amek soalan dan pulangkan soalan macam biasa di bilik SUP. kena kawal budak memandangkan minggu ini cik zira bertugas. rutin biasalah untuk minggu ni yang tinggal hari ni dan besok sahaja sebelum bercuti.






semalam makan 2 makanan tau. satu mee kak zu bawakan. cik zira makan itu.






lepas tuh, makan plak bekal sendiri. bik ani masakkan nasi + sayur kailan + siput sedut masak lemak. peh sedap tang sedut siput tu, berbunyi dalam bilik guru,, hehe






hari selasa bawa kerang, hari rabu bawa siput plak,, mewah betul cik zira makan kan. terima kasih khas kepada chef terhebat cik zira iaitu bik ani yang setiap hari pasti akan masakkan best-best untuk cik zira. suka sangat!






hari ni hari yang ditunggu. peperiksaan bahasa inggeris untuk semua mula pukul 4.30-5.30 kalau tak silap. jadinya, habis je periksa nanti, cik zira nak kutip semua kertas untuk 4 kelas yang cik zira ajar. nak tanda kertas untuk 4 kelas ni kalau boleh misi nak siapkan malam ini dan juga pagi besok. harap-harap dapat siapkan tanda dan dapat berikan markah terus. Insya Allah.






nak tanda kertas pun bukan senang tau. macam-macam jawapan nanti yang dapat. kadang-kadang boleh sampai pening kepala tau dibuatnya. biasalah kan, cikgu time-time periksa ni memang macam ni. kadang-kadang tu boleh sampai tersenyum tengok jawapan yang diberikan,, ;)






ini sahaja untuk update pagi ni. jumpa entry petang pula ye







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 26 mei 2011 9.35 a.m.

2 comments:

si tuan putri kiUt said...

kalo nak rasa lapor masuk blog zira ni...kompom lepas tu tetiba rasa nk mkn dtg hehehhe...

sipot sedutttt masak lomak...cedappp nyer....

best laa zira makan byk...tp berat menten kan... jeless den...hihihi

hazirah abdul rahman said...

haah, boleh2, kalau tak lapo, meh masuk blog ni konpem terus nak makan,, ngeh ngeh



alhamdulillah, tapi agak naik jugak ni sejak makan tak sedar dunia,, risau jugak,, huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails