SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, October 11, 2011

cik zira, nurul & pengantin





mari lihat aksi cik zira dan nurul, yang merupakan si tukang sibuk dari majlis nikah, persandingan belah perempuan sampaikan persandingan belah lelaki, muka cik zira dengan nurul je yang setia menemani,,, eceh!






lihatlah aksi kami bersama dengan pengantin yang sangat sporting ini




suka gambar ini sebab suka tengok pengantin itu,,, =)




ini baru kamera sendiri. nanti bff dah dapat gambar dari tukang gambar si cilik faiz tu, cik zira nak pau jugak gamba dari kamera dia. wajib pau!







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 10 oktober 2011 9.21 p.m.

6 comments:

RoseNatasha said...

kak zira, pau lebih2 sikit kt faiz tu. haha. ni blog die,

kamalfaiz.blogspot.com
fairosezshop.blogspot.com

*woot :)

hazirah abdul rahman said...

hoho, okeh, akan dipau lebih-lebih,,
nak terjah blog dia skang jugak!


thanx rose dEar

RoseNatasha said...

tp faiz tu x active pun blog, die tnye, ape akak nye facebook ?

hazirah abdul rahman said...

haah, dah tengok blog rose, blog faiz pun, tapi tak aktif kan kan,,



ala dEar, kt takde fb lah, blog MERAH ni aje,, ;)

RoseNatasha said...

haa, x berapa aktif, busy sikit. hehe :) ouh akak xde fb ea ? x pe la, nty rose suro faiz contact akak through sini je.

hazirah abdul rahman said...

haah dEar, memang takde fb, tak buka akaun pun,, hehe


haah, boley2, suruh faiz jenguk kt kat sini je k. t gamba kalau emy dah dapat, kt nak pau kat emy semua gamba yang faiz amek,,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails