SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, November 4, 2011

boleh sakit jantung





cik zira adalah akan sangat seram dan boleh kena serangan sakit jantung bila naik kereta bersama dengan buah hati cik zira terutama untuk perjalanan yang jauh. serius tak tipu.






dia merupakan seorang pemandu yang betul-betul boleh buatkan penumpang sakit jantung dengan cara pemanduannya. dan penumpang itu ialah cik zira sendiri. kalau jenis bawa laju itu takpelah, dah biasa, cuma caranya agak merbahaya dan memang kecut perut lah pendek katanya,,, huhu






dan baru-baru ni, perjalanan dari KL ke penang mahupun dari penang ke simpang pulai masa tu hujan lebat sangat sampaikan memang dah tak nampak apa dah. kalau cik zira dah amek lane paling kiri dan bawa memang lah slow habis. tapi bukan untuk encik buah hati, dia boleh tak pasang lampu, boleh nampak dan masih boleh speeding. bayangkan orang lain dah tak nampak apa dah,, huhu


kalau ikutkan, memang tak nampak apa dah masa tu, 
lampu kereta depan pun samar-samar sebenarnya





serius naik dengan dia cik zira banyak mengucap panjang. takut yang amat. doa banyak-banyak supaya perangai dia yang ini boleh diubah. Amin.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 3 november 2011 10.08 p.m.

2 comments:

L@dyKichiMachiko said...

hehehe....biasalah org lelaki ni cik zira,kl tak bawa laju bukan org lelaki namanya.sebab tu bila kt jalanraya senang nak detect pemandu kenderaan tu lelaki or pompuan..biasanya pompuan bw slow and cermat tapi ada gak sebilangan pompuan ni drive lebih dashyat drp lelaki...

hazirah abdul rahman said...

bawa laju tu tak heran dEar, setakat 160-180 km/j dah biasa. cuma cara dia bawa tu merbahaya. laju + merbahaya, jenis ikut belakang orang memang rapat gila. memanglah takut.



bawa laju tu, setakat jalan biasa pun 100km/j paling slow dah tu kan.




dia kalau laju yang okeh takpe tau dear, ini laju yang terkejut-kejut, itu yang boleh sakit jantung,, hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails