SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, November 3, 2011

makan kenny rogers dengan chenta hati 1





masa cuti baru-baru ni, cik zira sempat berjumpa dengan chenta hati 1 cik zira tu yang sekarang ni bekerja di shah alam. sempatlah jumpa dalam sejam macam tu kot. cik zira belanja dia makan sebab dia tak makan lagi masa tuh, baru balik kerja sebab dia kerja malam balik pagi.






mula-mula nak makan KFC, tapi masa tu baru pukul 10 macam tu, masih breakfast. pergi kat food court, tak berapa nak best makanan dia lagipun kena guna sistem kupon. chenta hati 1 hantar cik zira naik bas dekat TBS, jadi tak banyak makanan sangat kat situ. penyudahnya kitorang makan dekat kenny rogers. itu pun kitorang orang pertama makan untuk hari tu.






chenta hati 1 cik zira ni jenis tak selalu makan kat luar macam kakak MERAH dia ni. kalau makan pun asyik pergi mamak jek. jadi, cik zira suruh lah dia rasa kenny rogers. dia jarang makan kan. dia amek 1 set yang 1/4 ayam blackpepper tu dengan 3 side dishes dan 1 muffin. dia bukan pemakan sangat, jadi amek 2 nasi dan 1 salad.






air chenta hati 1 minum coke cik zira minum jus oren. cik zira share makan jek sebab dekat hentian dah makan mee kicap dengan abah, ina dan a. zie. perut masih kenyang baru sejam makan sebelum tu. tapi masih boleh sumbat nasi dan ayam makan sama-sama dengan chenta hati 1.


chenta hati 1 yang penat baru balik kerja. makan pun tak habis, 
kakak MERAH dia tolong makan kan, dahlah makin kurus,, huhu





makan 1 set macam tu dan 1 air, RM 30.50. chenta hati 1 cakap baik makan dekat gerai dapat makan untuk berapa hari. hehe, alah, sesekali belanja dia makan kan,,, bukan selalu dapat jumpa,,, =)







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 3 november 2011 9.18 a.m.

2 comments:

GadiS said...

makin kurus kan kak...memanjang ke kete jek...=)

hazirah abdul rahman said...

yup, dahlah memang kurus, makin kurus plak. semuanya pk kereta kesayangan jek. susah betul,, ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails