SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, November 25, 2011

pelamin morrocon style




isyh, geram sungguhlah, semuanya cantik...


credit to nuwoo gift ideas

credit to maszalinabutik-leena

credit to tepaksirehbridalbutique

credit to arma abd rahman wedding couture

credit to butiknasha

credit to ariweddingcouture

credit to arma abd rahman 

credit to kerja kahwin

 credit to habtsweddingcouture





betul kan? semuanya cantik. rasa nak semua jek.






majlis cik zira di JB dan di Penang nanti memang tiada persandingan. pelamin ada pun hanyalah untuk bergambar dengan keluarga dan rakan-rakan semua yang datang. adalah tempat cantik sikit untuk bergambar.






sebelah JB cik zira minta pelamin kecik yang sederhana sahaja. bermain dengan warna putih dan MERAH.






sangat adore pelamin ini :


credit to kerja kahwin
suka sangat macam gini. simple tapi cantik. MERAH-putih. suka!!





sebelah Penang, pun pelamin kecik tapi sedikit bertemakan morrocon style. gabungan warna purple, MERAH dan magenta sikit. dan ini contoh pelamin morrocon style yang kak zara dari de' zara wedding, akak yang akan uruskan dekorasi di Penang nanti pernah buat untuk client dia. lebih kurang macam nilah agaknya nanti.






puaslah bergambar bila ada pelamin sendiri, selama ni tumpang pelamin orang jek,, hehe. nak bersanding memang tak mahulah. cuma untuk bergambar sahaja,,, =)






cik zira dah survey dan rasanya, harga pelamin kecik ni bermula dari RM 500 dan boleh sampai ke RM 3000. bergantung kepada bridal yang kita pergi tu dan dekorasi pelamin yang kita nak. untuk rumahlah, kalau dewan lagi mahal. jadi, buat bakal pengantin, silalah survey dan cari yang mengikut bajet anda ye,, ^__^








~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 24 november 2011 8.53 p.m.

5 comments:

(''_'') said...

merah+putih mmg gabungan terbaik!

hazirah abdul rahman said...

Insya Allah,,, =)

~azillakhalison~ said...

cntik....geram jer

~azillakhalison~ said...

cntik....geram jer

hazirah abdul rahman said...

apa-apa pasal kahwin semua cantik kan zila?,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails