SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, November 16, 2011

semalam, selasa 15 november 2011





Assalamualaikum semua,






semalam kan, kat sekolah masih hari penat cik zira. pukul 12.30 tu ada mesyuarat sampai pukul 2. habis mesyuarat terus masuk kelas. sempat masuk 2 kelas semalam. buat permainan berkumpulan dan kumpulan yang menang cik zira bagi hadiah.






dan sayangnya, kelas 3J yang sepatutnya cik zira bagi hadiah tak sempat masuk dan sekolah dah buat streaming. hari ni kalau rajin kena cari balik kelas ke kelas budak-budak 3J. nak kena bagi jugak budak-budak hadiah. dah janji.






fail semua dah susun, nanti kena check balik semua dokumen dalam tu dah lengkap ke belum. hari ni pun bakal sibuk dekat sekolah. esok pergi sekolah pagi, sebab ada sesi penyerahan wang bantuan kerajaan. dahlah keputusan UPSR keluar, mesti sibuk sekolah esok. kena bekerja keras cik zira esok,, huhu






tapi, dalam sibuk semalam sempat jugak makan secara cepat. bawa bekal nasi + ikan goreng + ikan masak kicap + betik masak lemak + kerabu sayur + telur masin. penuh lauk, selagi ada lauk atas meja tu, semua cik zira masuk dalam bekal. habis jugak licin bekal tu dalam duk kelam-kabut.





yelah, sibuk mana pun, tetap kena ingat makan kan. itu penting tu,,, ^___*





~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 15 november 2011 11.50 p.m.

2 comments:

~azillakhalison~ said...

banyaknye laukkk...hamboiii...

hazirah abdul rahman said...

kan men kan, nak wat cane, kaki makan lah zila,, hehek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails