SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, December 29, 2011

berdua di Grand Lexis, Port Dickson.





ini kisah honeymoon pendek itu hari. bercuti sekejap di port dickson, di Grand Lexis bersama suami sebelum dia menghantar isterinya ini balik ke JB dan berpisah.






tengok dalam internet, grand lexis ni memang cantik. biliknya, bagaikan rumah yang dihias cantik seperti hotel. taraf 5 bintangnya memang menawan kalbu sesiapa pun yang menginap di situ.






cik zira amek rumah biasa je. yang atas darat. deluxe room tak silap. tapi memang ada pool lah setiap rumahnya. masuk jek memang kagumlah sebab memang cantik sangat. disebabkan 1 malam je di situ, memanglah tak keluar ke mana. duduk jek dalam bilik tu menikmati kecantikan dan kesergaman bilik yang kitorang menginap tu. buat macam rumah sendiri pulak. yelah, berangan ada rumah secantik itu,,, =)










memang cantik. memang puas hati. kalau ada anak-anak pun okeh sebab ada 2 king size beds. puaslah duduk dalam bilik macam tu. best sangat!





makan sarapan dia pun best. macam-macam ada.







dah merasalah duduk dekat Grand Lexis. seronok. Insya Allah, ada rezeki boleh duduk situ lagi.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 27 disember 2011 9.26 p.m.

6 comments:

Mymie Sein said...

wahh bestnya.. semalam berapa ye rate die?

hazirah abdul rahman said...

kalau bilik super deluxe ni, tapi bukan atas air, campur ngan tax semua dalam RM 630++ per night

Peri PiA said...

my wishlist too,semoga dpt merasa keindahan grand lexis ni,Amin

p/s-tahniah telah menjadi isteri :)

hazirah abdul rahman said...

Insya Allah, tak lama lagi awak plak ke grand lexis,, =)


p/s terima kasih banyak ye

Umaira Umar said...

hallo dear..sy google 'bercuti di grand lexis'' terjumpa blog kamu...sbb sy n hubby plan nak ke sana. Wahhhh..tgk sgt best kan...terpesona!~ tak sabar nak ker sana.

Salam kenal dari Umaira

Umaira Umar said...

i follow u...selamat follow saya kembali...support me. tq~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails