SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, December 2, 2012

cik zira plak yang dapat hadiah



birthday suamiku 17 November, tapi suamiku balik sampai JB 18 november malam tu, cik zira plak yang dapat hadiah. hehe


" hari jadi kita tapi buah hati yang dapat hadiah, " kata suamiku.


memandangkan keadaan enpon dah uzur, skrin tak nampak pape dah, beli enpon yang murah je, bape puluh ringgit je gantikan yang dah rosak. sekali, suamiku belikan yang ok sketlah. tapi bukanlah yang mahal-mahal tu. tapi yang penting sangat gumbira sebab warnanya MERAH. suka sangat!


memanglah cik zira ngan suami mengidam samsung galaxy sIII dengan samsung note II, tapi hasrat tu kena simpan dulu. tunggu si baby keluar dulu dan kalau ada rezeki lebih bolehlah si ibu dengan si babah merasa pakai enpon canggih tu. Insya Allah.


birthday suamiku kali ni yang cik zira tak belanja banyak. simpan duit. takpelah, Insya Allah mana tahu rezeki lebih tahun depan, kita belikan hadiah best untuk buah hati ye.





terima kasih untuk enpon MERAH itu. walaupun birthday suamiku, cik zira plak yang dapat hadiah.





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 30 november 2012 8.10 a.m.

2 comments:

~♥ iella ♥~ said...

syoknya dpt hadiah...siap warna merah gitu..

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

itulah. bday suami, cik zira yang dapat hadiah plak. kesian dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails