SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, April 10, 2013

dinner berdua, khalisah kena tinggal



sejak ada khalisah ni, nak keluar nak tinggalkan dia rasa bersalah. kalau keluar pun sekejap je dan cepat-cepat setelkan kerja terus balik rumah


macam hari tu masa kat penang. ajak suamiku makan malam dekat noodle station. khalisah tengah tido. suamiku kata tinggalkan dia kejap kat umah. lantas ibu dan babah khalisah pun nek moto ke e-gate sebab dekat je dengan umah. lalu jalan dalam tak sampai bape minit dah sampai pun


credit to penang-traveltips
ini noodle station dekat e-gate. kat sini banyak tempat makan best!



sampai terus order. suamiku makan tomyam noodle. cik zira makan noodle yang rupanya mee hailam. kuah pekat. lepas tu tambah chicken chop. suka sangat kentang goreng dia. gemok-gemok dan sangat sedap sebab dia letak macam serbuk lada ke apa ntah. tapi memang sedap. chicken chop licin. tapi mee dua-dua tak habis. muak kot. atau kenyang makan chicken chop share makan sama-sama. air order mango snow je kongsi. amboi cik zira, kalau minum sejuk, sangat suka!





lepas habis makan berborak, terus balik. hujan dah turun. pergi lepas maghrib, balik kul 8.40 macam tu. dalam tak sampai sejam lah makan berdua bersama. sian khalisah kena tinggal. balik je, tengok khalisah dalam buaian lagi. tido lena. dadaji (atok di penang) jaga khalisah siap letak bantal kecik atas badan khalisah. comel!


rasanya itu kali pertama ibu dengan babah keluar makan tanpa khalisah. tu pun khalisah tido. kalau bangun memang bawa khalisah sekali. yelah, kena sedar diri dah ada anak. bukan berdua lagi dah ye cik zira. khalisah kena bawa nak gi mana pun. dating takleh berdua dah, kena bertiga.


baiklah khalisah anak ibu   =)





~sekian~



k,adios!!! by : ierarahman rabu 3 april 2013 10.58 a.m.

4 comments:

Aena Helaena said...

sedapnye..suke jugak makanan kat noodle station..

Fadth Wan said...

sedapnya..

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Aena Helaena :

boleh tahanlah. kalau bebetul lapa habis licin sume. air dia sume sedap. best!

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Fadth Wan :

sedap sedap =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails