SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, May 20, 2015

mee goreng sotong taman tun sardon


kalau kat penang ni orang sume mesti tahu mee goreng sotong dekat padang kota lama tu kan. situ kalau pergi petang petang ramai penuh. makan mee dengan coconut shake.

tapi sekarang takyah dahlah cik zira nak gi sejauh tu. sebab dekat market tun sardon ni pun dah ada dah mee goreng sotong. haritu cik zira breakfast dengan khalisah kat situ mula makan mee wantan kesukaan cik zira sepinggan. khalisah makan sket je. lepas tu tengok mee goreng sotong tu macam mengundang je cik zira pun order la sepinggan. habis licin. sedap jugak.



kalau dekat padang kota tu mee dia goreng skali dengan sambal sotong tu. kat taman tun sardon tu mee goreng dengan sambal sotong dia asingkan. tapi makan panas panas sedapnya. tak silap sepinggan rm4 takpun rm4.50.

sape yang belum try cubalah try k mee goreng sotong dekat astaka taman tun sardon tempat femes untuk makan pagi dekat penang ni. hujung sekali nak ke tandas. mee wantan pun sedap.

cuba tau!

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zira,
laaa
kat taman tun sardon pun ada yer he3
baru tau :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails