SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, January 27, 2011

semalam bersongket biru




salam sayang buat semua






semalam cik zira pergi sekolah pakai baju kurung songket warna biru. Tudung Dzyra warna biru. kalau mahu tengok Tudung Dzyra, <KLIK SINI>.


26 Januari 2011



semalam jugak hujan je. masa nak pergi sekolah tuh, hujan turun sangat lebat tau. cik zira bawa pun perlahan je. tak boleh laju sebab tak nampak jalan. hujan lebat sangat sampaikan kena pandang jalan betul-betul. takut betul kalau jalan hujan lebat macam tuh. bawa memang kena perlahan jek. wiper pun kena pasang yang paling laju.






balik pula jalan jam sebab hujan lagi. sampai rumah semalam lewat, kul 7.30 baru sampai. selalu 7.10 dah sampai kalau tak amek bik moi. memandangkan sekarang chenta hati 1 tak bekerja lagi, chenta hati 1 lah yang tolong amekkan bik moi balik.






semalam di sekolah macam biasa. takde marah sangat. budak pun rilek jek belajar dengan teacher hazirah ni. cik zira pun best bila tak marah-marah. barulah best nak mengajar.






semalam, bawa bekal bihun goreng + sambal telur dan ayam goreng kunyit. sedap. bawa banyak, makan 2 kali.






eh, sudah lah cik zira. banyak sangat semalamnya, hehe






hari ini hari khamis, kena pakai baju batik pulak. ahad nanti mesyuarat PIBG. tak prepare pape pun lagi. cik zira kena jadi pengacara majlis. aduhai,,






oh, nanti tunggu entry EKSKLUSIF cik zira pasal Pil Halia Dunia Herbs plak k.








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 26 januari 2011 9.15 p.m.

4 comments:

pak long said...

salam...
jeliternyer baju akakkkkk....
appy selalu

hazirah abdul rahman said...

salam,



baju jelita ye,,


thanx k,, =)

atty's said...

rajinnya zira bawak bekal..
len kali snap lah bekal sekali ye

hazirah abdul rahman said...

haah, makcik dah masakkan hari2, lagipun tak sempat gi kantinlah kak..



ok, t kt snap bekal, kadang2 terlupa nak snap sibuk sangat, makan pun cepat2,, huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails