SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, February 2, 2011

2 hari berturut makan pizza, isyh-isyh




isnin makan pizza di pizza hut, selasa plak order online makan dominos pizza. 2 hari berturut makan pizza,, ;)






dah tahu dominos boleh order online, cik zira apa lagi, teruslah daftar. order online. best betul lah. mudah dan cepat. kalau kol kan macam nak cepat jek. tapi kalau order online best, boleh amek masa berapa lama kita suka tengok menu dulu. 






memang senang sangatlah!
order sume lepas tuh tak sampai 30 minit terus sampai kat rumah. tunggu jelah. nak bayar cash boleh, nak debit pun boleh.






lepas ni agak-agak lapar jek, senang. order jek online.






cik zira order yang 2 regular pizza + breadstix + air 100 plus sebotol dan set tuh harganya RM39.80. tak beli yang large sebab nanti tak habis. cukuplah order yang regular sebab kat rumah takde sape sangat. 






oh, lupa nak bagi tahu. chenta hati 2 ada kat rumah atok ni. dia cuti seminggu balik sini. tapi nanti dia kena balik sg besi balik. kiranya chenta-chenta hati cik zira 2-2 ada kat rumah atok ni. yang sorang menganggur dan yang sorang ngah bercuti.






oh, berbalik kepada dominos tadi, cik zira order BBQ Chicken dan Tuna Temptation tak silap tajuk dia. memang kesukaan cik zira bbq chicken tuh. tak tahu kenapa, suka sangat. breadstix dia pun cik zira suka. sedap.







nampaknya, cukuplah 2 hari duk makan pizza. tapi tetap makan makanan lain jugak tau. saja je mengada nak order dominos,, hehe






dah, simpan duit plak. dah banyak keluar ni. kang takde duit plak sementara nak tunggu gaji seterusnya. jimat ye wahai cik zira.







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 1 februari 2011 7.29 p.m.

2 comments:

~♥ iella ♥~ said...

sedapnyaa...tgh lapar nie...nk ckit..

hazirah abdul rahman said...

dah habislah kak semalam kt makan,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails